Thuis

CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED

Van goede kwaliteit Sanitaire Vlinderklep voor verkoop
Van goede kwaliteit Sanitaire Vlinderklep voor verkoop
Hallo in goede staat aan kwam Frank, alles en de kwaliteit is hoog en zeer aanvaardbaar. Ik ben zeer gelukkig met de dienst u verleende, goed uitgevoerd!

—— M. Jack

Het Geachte Heer Frank, Montage en kleppen is perfect! Im gaand een lijst van montage aan orde maken met in volgende maand voor voorraad in mijn winkel. Dank opnieuw voor uw vriendelijk het steunen.

—— M. Hank

Ik ben online Chatten Nu

CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED

1 2 3 4 5
CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED
De Fabriek van CX toont De Fabriek van CX toont De Fabriek van CX toont De Fabriek van CX toont De Fabriek van CX toont

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CX
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : $15000000-$20000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 90% - 100%
Opgericht in 1995, is de VLOEIBARE PRODUCTEN MFG CO.LIMITED van CX, als globale sanitaire valves&fittingsfabrikant, om één van de belangrijke sanitaire fabrikanten voor de sanitaire kleppen van het hoge precisieroestvrije staal, sanitaire pompen en sanitaire pijpmontage gegroeid te worden.
 
Het VLOEIBARE gebruik van CX ging numerieke controlewerktuigmachines, verwerking en het testen faciliteiten vooruit om ervoor te zorgen dat onze producten uw verwachtingen voor betrouwbare prestaties en kwaliteit zullen ontmoeten. Wij ontwerpen en vervaardigen een brede waaier van roestvrij staal sanitaire kleppen en montage, zoals sanitaire vleugelkleppen, sanitaire kogelkleppen, sanitaire controlekleppen, sanitaire gezichtsglazen, en sanitaire vakbonden, enz. Zij worden wijd gebruikt in de zuivelfabriek, voedsel, drank, geneesmiddel, schoonheidsmiddel, en andere industriële markten. Al onze producten worden vervaardigd overeenkomstig verschillende oppervlakte eindigt, materialen en de industrienormen met inbegrip van ISO, DIN, IDF, SMS, en 3A. Zij ondergingen het uitgebreide testen en gebiedsevaluatie voorafgaand aan inleiding, die geavanceerde ontwerpkenmerken met hoogte opnemen - kwaliteitsmaterialen.
 
De VLOEISTOF van CX levert ook een verscheidenheid van sanitaire pompen omvat Sanitaire Centrifugaalpompen, Sanitaire Roterende Kwabpompen en Sanitaire Vloeibare Ringspompen. Wij bieden een volledige proceslijn van sanitaire pompen aan om aan elk van uw zuivelfabriek en voedselverwerkingsvereisten te voldoen.
 
De VLOEISTOF van CX is gecontroleerd en verklaard zoals voldoend aan de volledige vereisten van ISO 9001, 3A, Ce, FDA, TUV, met inbegrip van ontwerp, vervaardiging, inspectie, klantenservice, en distributiefuncties. Onze ervaren ingenieurs werken nauw met elke klant samen om de best mogelijke oplossingen te weten te komen. Onze constante technische die innovatie met stringente systemen voor kwaliteitscontrole wordt gecombineerd heeft ons toegelaten om hoge prestaties en opmerkelijke waarde in sanitaire toepassingen te leveren.
 
Wij worden toegewijd aan het verbeteren van de prestaties en de waarde van onze producten, diensten, en oplossingen om aan uw continu veranderende vereisten te voldoen.
 
 

Commentaar van onze klanten:


Wij zijn verrast dat de VLOEISTOF van CX zulk een snelle levering kon citeren, maar de lading kwam 5 vroeger dagen aan dan de beloftedatum, wij opgewonden waren! De kwaliteit van de sanitaire valves&sanitary die pijpmontage door de VLOEISTOF van CX wordt verstrekt is tweede aan niets, en wij zijn verbaasd aan de competitivesprijs!

DE VLOEIBARE PRODUCTEN MFG CO.LIMITED VAN CX-Zuidoosten van de Specialistenfabrikant van China van voedsel en drankverwerkingsmateriaal.
Contactgegevens
CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED

Contactpersoon: Mr. Frank

Tel.: +86-15968791139

Fax: 86-577-56824489

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)